Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Sista kvällen

2013Posted by Sofia Wed, July 10, 2013 03:02:28
Då blir det sista inlägget härifrån London i mitt rum. Det känns märkligt. Känner mig nästan utmattad av alla känslor. Inte så mycket att lämna London men alla farväl. Först att lämna jobbet, ta farväl av Joszef, nu säga adjö till Jimmy och Anne och så rummet. Mycket att säga hej då till på en gång. Vi människor är ju vanemänniskor och omställning rör om känslor.

Jag mötte upp Anne och Jimmy idag och det kändes så konstigt att det var vår sista kväll. Vi kommer självklart att ses igen, men det blir aldrig samma sak eftersom jag inte längre bor i London.

Man börjar tänka tillbaka på alla minnen, så många minnen och roliga stunder.

Jag har mycket kul att se fram mot och många där hemma jag saknat. Men trots det kan jag inte låta bli att just ikväll få känna mig lite ledsen över att åka hem.

Men det är bara att bita ihop, inse att farväl är en del av livet. Snart kommer jag att vara inne i en ny vana med nytt jobb som blir min vardag och med nytt hem igen, min lägenhet. Saknaden suddas ut...men jag kommer aldrig, aldrig att glömma.

Memory 4 life!

London är nära så det är lätt att ses, men den dagen Jimmy flyttar hem....tlll Sydney...det blir en omställning och verkligen ett jobbigare farväl.

Nu dags för en sista natt i min säng i London.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.