Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Portobello market

2013Posted by Sofia Sun, July 07, 2013 14:44:15
3 dagar till....nedräkning.

Jag var vid Portobello market igår med Anne och Jimmy. Om det är något jag kommer att sakna så är det Portobello market, helt klart mitt favoritställe i London. Inte bara marknaden utan området i sig, husen och alla mysiga pubar och caféer.

Jag fyndade en söt vit klänning :)

Ska bli skönt att lämna storstaden, sommar i storstad är inte det optimala tycker jag, man vill ju bara komma ut i naturen, friska luften och till havet. Men snart!!

Stockholm är verkligen underbart med all sin natur och vattnet som omger, som att bo på landet men i staden. Stockholm är vackert :)

Och underbara Öland....nedräkning!

Nu ska jag bege mig till parken med picnic och en bok. Det man får göra här, bege sig till parken för lite "natur".

Jag tror att jag redan har lämnat London i tanken för nu känner jag inte längre dubbla känslor. Jag vill bara hem. Och ser mer London som ett ställe som kommer att vara kul att besöka som turist igen och få ut det bästa av staden. Men bo här är jag så färdig med. Jag gjorde det och jag är så glad att jag till slut faktiskt tog steget. Jag tror faktiskt att det har gjort mig lyckligare. Jag har lärt mig att uppskatta det jag har och den tacksamheten är värt mycket.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.