Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Otålig

2013Posted by Sofia Wed, July 03, 2013 19:34:49

Helgen hemma gav mersmak.

Känner mig så himla otålig. Dels är jag uttråkad av för mycket fri tid nu....ha ha ja märkligt det där. Är gärna lite ledig men vill i så fall ha något att göra, blir för rastlös av det här. När jag är hemma hos mamma och pappa kan jag slappa och bara vara, läsa tidningar osv men tror det är för att det även varvas med bilutflykter och mys i soffan på kvällarna. Nu har jag hela dagar som ska fyllas.

Vill hålla i mina pengar så vill inte direkt åka in till stan varje dag heller och allt folk och trängsel lockar inte. I helgen blir det Portobello market och lite annat kul med Anne och Jimmy, ser fram mot det.

Har så mycket kul att se fram mot, så ännu mer otålig blir man. Och otålig att få krama om mamma och pappa *saknar*