Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Enkelbiljett

2013Posted by Sofia Mon, June 17, 2013 01:35:20
Nu har jag köpt sista flygbiljetten, enkelbiljett till Stockholm den 10 juli. Jag har också börjat packa mina resväskor för att se hur mycket jag får med mig första vändan om 2 veckor då jag åker över helgen med Jimmy och Anne. Det känns skönt att börja packa men vemod också. Verkligen otroligt blandade känslor. Känslan av att "är äventyret" över nu, rädsla över att känna tomhet och samma tristess av att vara tillbaka i Stockholm. I början kommer det att vara jättekul och skönt att vara hemma men efter ett tag hur känner jag då? Men jag kan ju fortfarande fortsätta resa när jag är tillbaka i Stockholm och jag får inte glömma det, äventyr finns kvar.

Lite skum känsla att jag känner vemod över att lämna rummet här i London, men det har ju blivit mitt hem nu. Klart att det kommer att bli underbart att få tillbaka lägenheten i Stockholm...hm...men som sagt....blandade känslor :)

Blir lite extra utgifter med flyg hem och att få med allt hem, men men måste ju få hem allt, får ta det. Ska bli skönt när man är på plats och har jobb i Stockholm, allt är stabilt med månadslön och jag börja betala tillbaka mamma. Känna att man är i hamn, att man fixade det för som sagt det här äventyret har helt klart kostat en del, men det har varit värt det :)

Så dags att sova, sista jobbveckorna i London.