Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Nedräkning

2013Posted by Sofia Thu, June 13, 2013 01:12:21
Jag fick ett samtal förra veckan angående ett jobb, men de hörde inte av sig sen igen och lika bra var det för jag har helt bestämt mig nu. Lämnar London i juli och det känns helt rätt. Jag är nöjd och känner att det inte finns så mycket mer att hämta här, jag vill hem.

Nedräkning nu. Åh vad jag ser fram mot att ligga på altanen hemma hos mamma och pappa, läsa tidningar och lyssna på radion.

Har väldigt lite att göra på jobbet nu och det blir så fruktansvärt drygt, tiden går sjukt sakta. Puh när jag går ut genom den dörren för sista gången. Jag föredrar när det är mycket att göra på jobbet, därför är det här jobbet alldeles för segt för mig.

Så jobbigt att ha timlön också för man räknar varje timme, måste få ihop tillräckligt med timmar. Att få en månadslön igen ska bli en väldig lättnad. Ser fram att jobba i Sverige :)

Nä får skriva mer senare. Dags att sova.

Natti