Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

vardag även här

2013Posted by Sofia Sun, April 28, 2013 01:06:51
Det är konstigt men det blir vardag även när man bor i London :) Jag satt och tänkte på det precis, tanken på den dagen man ska flytta hem igen. Det känns väldigt kluvet. Just nu känns det bra igen. Och fattar nog inte riktigt ibland att jag bor utomlands, det här är ju liksom hemma nu. Som sagt kluvet, kluvet att flytta hem. Nästa helg kommer Eva, Malin och deras pojkvänner och vänner hit till London. Det ska bli väldigt kul att mötas upp, det får mig att inse när folk kommer hit...att hallå utnyttja att du bor här, upptäck, utforska. Men saken är att man precis som när man bor hemma i Stockholm ibland efter en jobbvecka mest känner för att göra ingenting.

Helt galet men jag köpte mig en flygbiljett till södra Italien i slutet av maj. Jag sökte på Ryanair efter billiga flyg den helgen det är bank holiday, känner att jag längtar efter sol och ligga på en strand, längesen. Iaf så hittade jag ett billigt flyg till södra Italien med tider som passade väldigt bra. Jag vela lite men sedan när jag såg att priset gått ner ännu mer så kände jag bara...let´s do It, man lever bara en gång...haha det är nog mitt motto tror jag. Känner för att vara lite crazy och spontan.

Hade aldrig hört talas om stället men nu har jag googlat och kollat bilder, det ser väldigt nice ut :)

Livet känns rätt gött, jag mår bra, jag mår bra av att det händer saker. Belgien och Italien på en månad...wow.