Skugglegend

Skugglegend

Ta inte livet på för stort allvar, men slösa inte bort det

”Jag gläds, samtidigt som jag är innerligt trött på att alltid glädjas åt det lilla. Jag vet att det är en fin egenskap som jag tror att jag ärvt av min mor, men ändå.”

”Att finna och njuta ensamheten i en ensamhetslös tid och kultur är nog den största glädjen. Även om det liksom med så många andra njutningar handlar om något man inte kan avgöra när det har förvandlats till ett destruktivt mönster. Alla döljer vi svärtan i oss själva så hårt. Ljuger för oss själva. Intalar oss att det vi vill ha också är det vi behöver, intalar oss att det fega och bekväma är det rätta och sunda.”

Av Per Hagman

Jag har en bilddagbok men kände att jag saknar att skriva och därför blev det en blogg. Jag kommer att skriva om tankar, livet, funderingar, samhälls iakttagelser, åsikter, nöje, kultur och händelser.

Andra jobbdagen

2013Posted by Sofia Fri, March 15, 2013 23:06:56
Känns lite bättre efter andra dagen på nya jobbet, så otroligt skönt att jobba igen :)

Nu har vi bokat hotell i Paris, Montmartre...härligt!! Men det kommer att kännas lite konstigt också eftersom planen var att jag skulle bo där den helgen, inte turista. Men det är ju också ett bra tillfälle att känna efter om jag fortfarande gillar Paris....men det är jag ganska säker på att jag gör.

Känns lite trist att det inte blev våren i Paris för min del, härligast tid där men, men det är som det är. Är väldigt glad för jobberfarenheten i London.

Imorgon ska jag träffa några svenska tjejer, jag har varit ganska motvillig till att träffa svenskar när jag är här men nu ska det faktiskt bli skönt då jag inte kunde åka hem. Ska bli skönt också att höra deras jobberfarenheter här och jämföra.

Nu fixa te och kolla på något kul på datorn.